Εκπαιδευτικά Προγράμματα για ΙατρούςFERA GREECE: Ελληνική Ακαδημία Αισθητικής & Ανάπλασης Προσώπου

Σεμινάρια υψηλού επιπέδου, θεωρητικά και πρακτικά (hands on), για ενέσιμες και χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ Η FERA GREECE ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΙΑΤΡΟΎΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!
photo

Η Face of Athens στεγάζει τα σεμινάρια της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής και Ανάπλασης Προσώπου (FERA Greece).

Η FERA Greece αποτελεί μια αναγνωρισμένη επιστημονική εταιρεία, η οποία από το 2011 έχει εκπαιδεύσει στην Ελλάδα περισσότερους από 1000 ιατρούς σε κοσμητικές χειρουργικές και ενέσιμες επεμβάσεις. Ο Χρήστος Κρασαδάκης είναι επί σειρά ετών Πρόεδρος της FERA Greece και ο Διαμαντής Μπουρνάκης Αντιπρόεδρος της. Αμφότεροι αποτελούν τους υπεύθυνους εκπαίδευσης σε χειρουργικές και ενέσιμες τεχνικές στην περιοχή του προσώπου και τραχήλου.

Τα μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής και Ανάπλασης Προσώπου (FERAGreece) είναι εξειδικευμένα, αναλόγως της ειδικότητός τους, σε αισθητικές και επανορθωτικές επεμβάσεις στην περιοχή της κεφαλής, του τραχήλου και του στόματος, με μεγάλη εμπειρία και κατάρτιση. Αυτές διακρίνονται σε:

• Χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις

• Ελάχιστης παρέμβασης / Ενέσιμες αισθητικές επεμβάσεις

Η Fera Greece εγγυάται κορυφαίο επίπεδο εκπαίδευσης για ιατρούς που θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους, να τελειοποιήσουν την τεχνική τους και να εκπαιδευτούν στις τελευταίες μεθόδους!
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΕΣΙΜΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ
photo

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ - ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ & ΠΡΑΚΤΙΚΑ (HANDS ON)

Τα μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής και Ανάπλασης Προσώπου (FERAGreece) είναι εξειδικευμένα, αναλόγως της ειδικότητός τους, σε αισθητικές και επανορθωτικές επεμβάσεις στην περιοχή της κεφαλής, του τραχήλου και του στόματος, με μεγάλη εμπειρία και κατάρτιση.
 
Στην κατηγορία «Ελάχιστης παρέμβασης / Ενέσιμες αισθητικές επεμβάσεις», στις οποίες εξειδικεύονται οι ιατροί της Ακαδημίας, ανήκουν οι ακόλουθες ιατρικές πράξεις:
  • Εγχύσεις Bοτουλινικής Tοξίνης (Botox)
  • Δερματικά ενθέματα (π.χ. Υαλουρονικό Οξύ) για την πλήρωση στατικών ρυτίδων ή για την ενίσχυση ανατομικών δομών του προσώπου
  • Θεραπείες LASER για τη βελτίωση της υφής και της χροιάς του δέρματος
  • Νήματα πολυδιοξανόνης (PDO) ή πολυγαλακτικού οξέος (PLLA) με σκοπό την κατευθυνόμενη κολλαγονογένεση, την ανόρθωση του προσώπου και τον επανακαθορισμό του περιγράμματός του
  • Μεσοθεραπεία / Αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP)
  • Χρήση ραδιοσυχνότητων (πχ Plexr) ή υπερήχων (πχ Ultherapy) για την ανάπλαση και τη σύσφιξη του δέρματος του προσώπου και του τραχήλου
  • Χρήση χημικών ουσιών απολέπισης / δερμοαπόξεσης (Peeling)
ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ - ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Τα σεμινάρια της FERA Greece έχουν διάρκεια 2 ημέρες. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποίηση από την Ελληνική Ακαδημία Αισθητικής και Ανάπλασης Προσώπου.

Οι συμμετέχουντες, εκτός από την πιστοποίηση, λαμβάνουν και επικαιροποιημένο Βιβλίο τεχνικών Botox-Fillers-Peeling.
Για περισσότερες πληροφορίες για το επιστημονικό πρόγραμμα επικοινωνήστε στο: [email protected] 

Για ερωτήσεις αναφορικά με το πρόγραμμα των σεμιναρίων, τη διαθεσιμότητα, την κράτηση θέσεων, το κόστος  και τους τρόπους πληρωμής, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο: 697472526
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Καλέστε μας, Στείλτε μας email, Κλείστε το ραντεβού σας online
Κάντε το τώρα!